Jij hebt ambitieuze plannen voor jouw bedrijf!

Herken je ditjes

Herken je ditjes

Ondertussen verlang je hiernaar

Hoe zou het zijn als

 

Klinkt goed hé! Dit is mogelijk met mijn traject

Dit is mogelijk asl… incl praktisch

Resultaat

Bonus

investering

WAT ANDEREN ZEGGEN

Het lukt mij nu om vanuit positiviteit en vertrouwen verder te groeien in plaats van uit onvrede en frustratie

“Een paar maanden geleden stond ik op een moeilijk punt in mijn leven. Ik kon de externe situatie niet veranderen, maar wel hoe ik daar mee omging. Ik wist dat ik meer ruimte voor mezelf moest innemen, maar dat echt doen lukte me niet.

Sanne kende ik via Instagram en ik had een fijn gevoel bij haar. Het is makkelijk en fijn om met Sanne te praten. Ze luistert goed en stelt op de juiste momenten kritische vragen. Na een paar coachingsessies hoorde ik haar stem al in mijn hoofd wanneer ik zei “Ik denk dat ...”. Waarop Sanne in mijn hoofd zei “Ja, maar wat vóel je?”. Mijn hoofd uitschakelen is niet mijn sterkste kant. Gelukkig gaat dat (meestal) wel tijdens de breathworksessies, die ook bij het coachingstraject zitten.

Sanne wist mij tijdens de coachingsessies positief te bevestigen. Dat ik eigenlijk al veel verder op weg was met goed voor mezelf zorgen dan ik tegen mezelf zei. Door meer nadruk te leggen op de juist al positieve dingen, lukt het me nu vanuit positiviteit en vertrouwen verder te groeien in plaats van uit onvrede en frustratie. Een veel fijner uitgangspunt!”  
Karen
Ondernemer

Ik heb mezelf teruggevonden, meer rust, energie en focus op dat wat belangrijk is voor mij en mijn bedrijf

"Door de burn-out van mijn man merkte ik dat ik vastliep. Ik heb in 2021 veel innerlijk werk gedaan. En zoals ik wel wist, stopt dat nooit. Er zijn altijd laagjes die je af mag pellen en ik voelde dat dit weer mocht.

Ik heb eerder een groepsessie breathwork bij Sanne gedaan en die was ontzettend fijn. Dat maakte dat ik voelde dat zij de juiste persoon was. Ik vond haar aanpak heel fijn, want ik voel me veilig. Ik kan mezelf volledig overgeven en dat is hoe het voor mij hoort te zijn.

Door het traject realiseer ik mij dat ik onbewust het pad van anderen aan het bewandelen was en niet die van mezelf. En nu ik mezelf heb teruggevonden, is dat pad ook weer helder. Ik heb mezelf teruggevonden, meer rust, energie en focus op dat wat belangrijk is voor mij en mijn bedrijf."

Ik sta nu met meer vertrouwen in mijn bedrijf. Ik voel mijzelf lichter en rijker

"Ik had het gevoel dat ik niet gezien werd en dat niemand op mij zat te wachten. Vooral tijdens mijn werkzaamheden had ik hier last van.

Ik heb eerst wat online sessies breathwork bij Sanne gedaan. Dit vond ik heel prettig en zorgde ook voor inzicht in mijzelf en vertrouwen.

Sanne is heel doortastend. Ze weet wanneer ze welke vraag moet stellen maar voelt ook aan dat er emoties omhoog komen en vraagt daar dan ook naar. Tijdens de gesprekken zet Sanne verschillende tools in, net wat op dat moment passend is. Ook gaf ze de ruimte om aan te geven waar ik op dat moment behoefte aan had. Daarnaast is Sanne heel oprecht en geïnteresseerd. Ik voelde mij altijd onwijs welkom gezien. Juist het punt waarop ik vertrouwen mocht krijgen.

Ik sta nu met meer vertrouwen in mijn bedrijf. Ik weet waar mijn gedachten vandaan komen. De gedachten zijn er nog wel, maar ik weet nu hoe ik ermee om kan gaan. Dat ze een herinnering zijn uit mijn verleden en nu niet meer relevant. Daarom laat ik mijzelf meer zien en kan ik relativeren als iets mij raakt. Onlangs werd ik geraakt door een opmerking en voelde ik het ongemak in mijn onderbuik. Waar ik voorheen hier lang last van kon hebben was ik nu in staat om terug te kijken waarom deze opmerking mij raakte en wat dat over mij en de andere persoon zei. Dit gaf vervolgens enorm veel opluchting.

Ik heb tijdens het traject super veel over mezelf geleerd, ik voel mijzelf lichter en rijker nu ik de juiste tools heb om met mijn gedachten om te gaan.
Judith
Coach

Veelgestelde vragen

De sessies vinden online plaats via zoom.

Als je tot hier hebt gelezen is de kans groot dat het traject perfect bij jou past. Mocht je toch even willen overleggen, plan dan een vrijblijvende matchcall met mij in via deze link.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.