Referenties

Hieronder heb ik wat ervaringen verzameld van klanten met wie ik heb mogen werken

Ervaringen met mijn coaching

Het lukt mij nu vanuit positiviteit en vertrouwen verder te groeien

"Een paar maanden geleden stond ik op een moeilijk punt in mijn leven. Ik kon de externe situatie niet veranderen, maar wel hoe ik daar mee omging. Ik wist dat ik meer ruimte voor mezelf moest innemen, maar dat echt doen lukte me niet.

Sanne kende ik via Instagram en ik had een fijn gevoel bij haar. Het is makkelijk en fijn om met Sanne te praten. Ze luistert goed en stelt op de juiste momenten kritische vragen. Na een paar coachingsessies hoorde ik haar stem al in mijn hoofd wanneer ik zei “Ik denk dat ...”. Waarop Sanne in mijn hoofd zei “Ja, maar wat vóel je?”. Mijn hoofd uitschakelen is niet mijn sterkste kant. Gelukkig gaat dat (meestal) wel tijdens de breathworksessies, die ook bij het coachingstraject zitten.

De uitkomsten van die breathworksessies zijn heel divers. Soms ging ik een sessie in met de hoop op diepe inzichten en kwam ik er uit met iets totaal onverwachts. Zo sloot ik een sessie een keer af met een krachtig gevoel dat we een ronde tafel moesten kopen. Niet het inzicht waar ik op hoopte, maar wel heel inzicht gevend. Want waarom wilde ik opeens een ronde tafel? Ik was me helemaal niet bewust van dat ik de huidige tafelopstelling met man en kinderen niet ideaal vond. Na het “ronde tafel-inzicht” heb ik geen ronde tafel gekocht (want te weinig plek), maar wel de huidige tafel ingeklapt, gedraaid en de stoelen anders geplaatst. Dit was zonder de breathworksessie waarschijnlijk niet gebeurd, terwijl ik nog elke dag blij ben met de nieuwe opstelling.

Sanne wist mij tijdens de coachingsessies positief te bevestigen. Dat ik eigenlijk al veel verder op weg was met goed voor mezelf zorgen dan ik tegen mezelf zei. Door meer nadruk te leggen op de juist al positieve dingen, lukt het me nu vanuit positiviteit en vertrouwen verder te groeien in plaats van uit onvrede en frustratie. Een veel fijner uitgangspunt!"

Karen
Communicatieadviseur

Ik leerde de signalen van mijn lichaam weer te (h)erkennen

"Voor ik met de coaching van Sanne startte liep ik aan tegen het feit dat ik niet wist wat ik met sommige situaties aan moest, ik bleef een beetje hangen, geen keuzes kunnen, willen en durven maken. Het kabbelde, er was geen beweging en flow. Ik miste de verbinding met mezelf en ik liep voorbij aan de signalen die mijn lichaam me gaf, want mijn lichaam gaf of geeft mij die wel degelijk.

Sanne kijkt van een afstand mee en geeft ook tools en verschillende strategieën om ervoor te zorgen dat het geen headspace in beslag zou nemen. Doordat Sanne van de zijlijn meekijkt en luistert, geeft ze dingen terug die ze bij me opmerkt. Dat het energie kost als je veel in je hoofd zit (en tips hoe hier mee om te gaan) en ook wat mijn lichaam mij vertelt. Ze maakt me daar alert op door gerichte vragen te stellen. Dat begint nu steeds meer terug te komen..

De signalen van mijn lichaam begin ik weer te (h)erkennen en het ook uit te spreken op het moment dat er iets gebeurd. Soms kon, lukte of durfde ik dat niet, maar het er- en herkennen was al een stap op zich..

Tijdens de gesprekken kan Sanne ook goed afstemmen op wat er nodig is. Dan was het heel praktisch en vol informatie en ervaringen delen. Dan bezig met de adem en dan weer een visualisatie. .

Sanne is een fijn persoon, ze kan je uit ervaring verder op weg helpen. Het maakt haar daardoor ook toegankelijk en eerlijk. Puur!

Tina

Ik sta nu met meer vertrouwen in mijn bedrijf. Ik voel mijzelf lichter en rijker

"Ik ben bij Sanne terecht gekomen omdat ik vastliep op bepaalde gedachten. Ik had het gevoel dat ik niet gezien werd en dat niemand op mij zat te wachten. Vooral tijdens mijn werkzaamheden had ik hier last van.

Daarvoor heb ik eerst wat online sessies breathwork bij Sanne gedaan. Dit vond ik heel prettig en zorgde ook voor inzicht in mijzelf en vertrouwen. Hiermee heb ik Sanne leren kennen en merkte ik dat wij een klik hebben en dat ik haar kan vertrouwen. Na het intakegesprek wist ik dat Sanne mij goed kon helpen.

Sanne is heel doortastend. Ze weet wanneer ze welke vraag moet stellen maar voelt ook aan dat er emoties omhoog komen en vraagt daar dan ook naar. Tijdens de gesprekken zet Sanne verschillende tools in, net wat op dat moment passend is. Ook gaf ze de ruimte om aan te geven waar ik op dat moment behoefte aan had.
Daarnaast is Sanne heel oprecht en geïnteresseerd. Ik voelde mij altijd onwijs welkom gezien. Juist het punt waarop ik vertrouwen mocht krijgen.

Ik sta nu met meer vertrouwen in mijn bedrijf. Ik weet waar mijn gedachten vandaan komen. De gedachten zijn er nog wel, maar ik weet nu hoe ik ermee om kan gaan. Dat ze een herinnering zijn uit mijn verleden en nu niet meer relevant. Daarom laat ik mijzelf meer zien en kan ik relativeren als iets mij raakt.

Onlangs werd ik geraakt door een opmerking en voelde ik het ongemak in mijn onderbuik. Waar ik voorheen hier lang last van kon hebben was ik nu in staat om terug te kijken waarom deze opmerking mij raakte en wat dat over mij en de andere persoon zei. Dit gaf vervolgens enorm veel opluchting.

Ik heb tijdens het traject super veel over mezelf geleerd, ik voel mijzelf lichter en rijker nu ik de juiste tools heb om met mijn gedachten om te gaan.

Judith
Coach

Ik heb mezelf teruggevonden, meer rust, energie en focus op dat wat belangrijk is voor mij en mijn bedrijf

"Ik heb mezelf teruggevonden, meer rust, energie en focus op dat wat belangrijk is voor mij en mijn bedrijf."

Door de burn-out van mijn man merkte ik dat ik vastliep. Ik heb in 2021 veel innerlijk werk gedaan. En zoals ik wel wist, stopt dat nooit. Er zijn altijd laagjes die je af mag pellen en ik voelde dat dit weer mocht. Ik heb eerder een groepsessie breathwork bij Sanne gedaan en die was ontzettend fijn. Dat maakte dat ik voelde dat zij de juiste persoon was. Ik vond haar aanpak heel fijn, want ik voel me veilig. Ik kan mezelf volledig overgeven en dat is hoe het voor mij hoort te zijn.

Door het traject realiseer ik mij dat ik onbewust het pad van anderen aan het bewandelen was en niet die van mezelf. En nu ik mezelf heb teruggevonden, is dat pad ook weer helder. Ik heb mezelf teruggevonden, meer rust, energie en focus op dat wat belangrijk is voor mij en mijn bedrijf.”

Angela
Contentexpert

Ik merk het terug in alle delen van mijn leven

"Ik heb een deepdivesessie geboekt bij Sanne, omdat ik al langer in een proces zit en daarin merkte en terugkreeg van behandelaren dat ik met mijn ademhaling veel vast leek te zetten. Om die reden was ik me al aan het verdiepen in ademwerk, toen ik Sanne tegenkwam bij een netwerkmeeting. Sanne nam de groep mee in een geleide ademhaling en haar persoonlijkheid, rust en expertise wekten direct vertrouwen bij mij op.

Dit vertrouwen heeft zij absoluut waargemaakt. Dit begon al bij de aanmelding, waarbij haar onderbouwing voor een deepdivesessie in plaats van een serie losse consulten (die ik had verwacht) duidelijk klopte en paste.

De deepdivesessie was transformerend, maar ook intens. Sanne bood mij de veiligheid en de tools om me er aan over te kunnen geven. De gevolgen zijn groot en positief en werken, ook nu we 6 weken verder zijn, nog steeds door. Ik heb dingen kunnen loslaten die ik meedroeg en vastzaten in mijn lichaam. En ik kreeg daardoor ruimte om nieuwe patronen te ontwikkelen die passen in mijn proces. Ik merk het terug in alle delen van mijn leven en ben Sanne erg dankbaar dat ze mij in deze stap begeleid heeft!"
Laura

De coaching gaf direct rust en helderheid

"Ik had niet verwacht dat de coachingsessie direct zoveel rust en helderheid zou geven. Een familieruzie van een paar jaar geleden had nog steeds impact op me. Ik kon de dingen die gezegd zijn maar moeilijk loslaten. Iedereen leek verder zijn gegaan, maar ik zat nog steeds als een soort boze puber in de hoek als ik met deze mensen samen was. Dat wilde ik niet meer, maar het lukte me niet om het anders te doen.

Door de vragen die Sanne me stelde kreeg ik inzicht in dit patroon en wat mijn aandeel hierin is. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan doen om dit patroon te doorbreken, zodat ik me niet zo gespannen voel als ik deze familieleden ontmoet. Het zijn kleine dingen die me ruimte geven om even op adem te komen en afleiding te zoeken. Het hebben van deze nieuwe aanpak geeft me nu al rust. Ik kijk ernaar uit om het bij de eerst volgende familieverjaardag uit te proberen!"

Anoniem

Ervaringen met mijn breathworksessies (ademsessies)

Ik voelde dat wat ik doe genoeg is, dat geeft heel veel rust en vertrouwen

“Ik had een bepaald patroon waar ik vanaf wilde. Altijd het gevoel hebben méér te moeten doen. Meer te moeten geven. Tijdens de breathworksessie met Sanne kreeg ik hier een prachtig inzicht over.

Het is zo lastig uit te leggen hoe dit tot je komt, als je nog niet eerder breathwork hebt gedaan. Het voelde alsof ik steeds verder wegzakte, met de muziek op de achtergrond en de stem van Sanne die me hier op het juiste moment in begeleidde. Na afloop heb ik nog een tijdje na zitten te denken over dit inzicht, dat zowel op mijn werk als mijn privé leven van toepassing is.

En ook nu – een paar weken later – schiet het me soms door mijn hoofd en herinner ik mezelf eraan dat wat ik doe genoeg is. Dat geeft me heel veel rust en vertrouwen. Bedankt voor de ontzettend fijne sessie Sanne!”
Tanja
Businessplanner

Ik voelde een heel diep vertrouwen en ontspannen kracht

“Ik heb zowel een 1 op 1 sessie als een online groepssessie breathwork gevolgd bij Sanne. Dit was de eerste keer dat ik met breathwork in contact kwam en ik ging er dan ook helemaal open in.

Ik heb een eigen onderneming en ik merkte de laatste tijd dat ik tegen het volgende level in mijn onderneming zat aan te hikken. Ik ontdekte dat ikzelf degene was die mij hierin tegen hield. Ik voelde mij geregeld nog het onzekere meisje dat ik vroeger was. Door de 1 op 1 breathwork sessie kon ik dat beeld doorbreken. Door de focus op de ademhalingstechniek, de prachtige begeleidende muziek en fijne stem van Sanne kon ik mijn tranen toelaten en spanning in mijn lijf loslaten.

Na de sessie voelde ik mij op een fijne manier leeg. Ik heb de dagen na deze eerste sessie nog vaak gehuild en dit ook toegelaten. Erg fijn!

Tijdens de groepssessie die volgde was niet meer de pijn en verdriet aanwezig, maar voelde ik juist een heel diep vertrouwen en ontspannen kracht. Ben je met persoonlijke ontwikkeling bezig? Dan kan een breathwork sessie echt helpend zijn om net dat stapje dichter bij jezelf te komen!”

Elisabeth
Coach voor moeders

Sanne is ze intrinsiek betrokken en straalt rust uit

“Tijdens mijn studie en functies in het corporate bedrijfsleven, is me geleerd om vooral veel vanuit mijn hoofd te leven. Veel nadenken en weinig gevoel. Deze kwalificaties in combinatie met mijn eigen gedrevenheid en perfectionisme maken dat ik ergens gedurende de rit het contact met mijn lichaam ben kwijtgeraakt. Ik herken de signalen van mijn lichaam om te stoppen of pauze te nemen niet of ga er compleet aan voorbij. Ik wil meer contact met mijn lichaam en vanuit mijn hoofd naar mijn lijf.

De fijne begeleidende muziek en de bemoedigende woorden van Sanne zorgden dat ik echt kon loslaten. Ik voelde de energie stromen in mijn lichaam. Zelfs tot in mijn tenen. Ik maakte contact met mijn lijf! Een heerlijk rustgevend en ontspannen gevoel.

Sanne geeft de juiste uitleg en begeleiding voorafgaand en tijdens de sessie. Daarnaast is ze intrinsiek betrokken en straalt rust uit waarmee ze je direct in de juiste setting brengt. Ik kan Sanne van harte aanbevelen.”

Frieda

De sessie heeft mij verschillende inzichten gegeven

“Ik heb een breathworksessie gedaan bij Sanne. Online hoorde hier veel over online en was benieuwd wat dit nu was. Daardoor ben ik blanco ingestapt.

Sanne legt heel rustig uit wat je moet doen, hoe je het moet doen en wat dit met je kan doen. Ik vond dit heel erg fijn want op deze manier wist ik exact wat ik kon verwachten. Voor mij was deze breathworksessie ontzettend ontspannend en heeft mij verschillende inzichten gegeven waar ik nu mee bezig ben.

Een echte aanrader om deze een keer bij Sanne te boeken!”

Miranda
Human design expert

Ik voel veel zelfvertrouwen dat ik mag vertrouwen op mijn pad op mijn manier

“Ik vond de breathworksessie super fijn. Van te voren vond ik het best spannend omdat ik nog nooit breathwork gedaan had en omdat ik ademhalen in een bepaald tempo lastig vind. Tijdens de sessie gaf je goede aanwijzingen. Ook vond ik je stem heel prettig en had je fijne muziek uitgekozen.

Ik had niet verwacht dat ik tot inzichten zou komen. Maar ze waren er absoluut. Plus nog een hele hoop affirmaties. Dit alles heeft mij super veel zelfvertrouwen gegeven dat ik mag vertrouwen op mijn pad op mijn manier. Onwijs bedankt!"

Judith
Systeemcoach

Sanne geeft je veel vertrouwen en heeft een warme en toegankelijke persoonlijkheid

"Na een hele fijne breathwork sessie met Sanne had ik nog een coachsessie met haar gepland. Ik ben erg zoekende in mijn bedrijf.

Sanne heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ze geeft je veel vertrouwen en heeft een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Als je een coach zoekt die een veilige ruimte creëert waarin alles ok is zou ik Sanne zeker aanraden!”

Roxana

Ik voelde de bevestiging dat ik goed ben zoals ik ben

“Het gaat goed, dank je! Na de sessie voelde ik me moe en een beetje beduusd/brainfogachtig. Ik weet even niet hoe ik het verder kan omschrijven. Ik kreeg/voelde vooral bevestiging van wat ik mij in de afgelopen weken al had voorgenomen: ik ben goed zo als ik ben en het is goed om dingen op mijn manier te doen. En dat ik niks 'nodig' heb, het zit al in mij. Precies zoals dat ene liedje ging tijdens de ademsessie.

Sinds ik gestart ben met mijn bedrijf ben ik vooral aan het doen wat ik bij andere ondernemers zie of wat coaches mij aan raden. Eerder vond ik dat ik dat allemaal hetzelfde moest doen, nu pak ik er uit wat voor mij werkt. Dat voelt bevrijdend en bevestigend: ik mag meer op mijzelf vertrouwen."

Anoniem

Sanne ondersteunde mij waardoor ik kon loslaten

“Het was heel fijn om onder begeleiding van Sanne een ademsessie te doen. Ze ondersteunde me met woorden en muziek en ze hield me goed in de gaten, waardoor ik kon loslaten.

Na de eindontspanning werd ik wakker met een opgeruimd gevoel, alsof ik vanbinnen helemaal was schoongemaakt. Leeg en vol tegelijk. Erg bijzonder!"

Jade

Ik ervaarde dat IK degene ben die op mezelf mag vertrouwen en hetgeen ik mee bezig ben

“Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ik vond het heel bijzonder wat er gebeurde. De combinatie van ademen, muziek en jouw stem zorgde ervoor dat ik ontspande, tintelingen kreeg en het mooiste van alles. De boodschap die ik mezelf mocht geven. Dat IK degene ben die op mezelf mag vertrouwen en hetgeen ik mee bezig ben. Dat ik er wel kom, op mijn manier en met het weten dat ik goed genoeg ben!

Dank je wel Sanne dat ik dit mocht ervaren."

Rilana

Mooie berichtjes die ik mocht ontvangen